Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fűrész III

2012.10.14

Fűrész III FilmKritika:

 

A Fűrész sorozatok híresek a vérről, a gusztustalan, de ötletes csapdákról és a gyomorforgató látványról. A 2006-ban képernyőre kerülő 3. rész fontos szerepet játszik a 7 epizód folyamán, hiszen Jigsaw haldoklik. A gyilkost agytumorral diagnosztizálták, de a kórházban mégse tudták meggyógyítani, mondván, hogy a betegség gyógyíthatatlan. John, azaz Jigsaw nem hátrál meg és megbízza pártfogoltját, Amandát, hogy hozza el neki Lynn Denlon-t, a kórház agysebészét. Az áldozat egy raktárban ébred, ami tele van félelmetes csapdákkal. A nő kiabálva reagál, hogy hol a fenében is lehet, és miért vele történik ez? Ekkor Amanda előbukkan, aki arra kéri, hogy tartsa életben John-t! Ám ez az egész átalakul egy játékká. Lynnek fogalma sincs arról, hogy ő egy fontos darab Jigsaw kirakósában…
Eközben a gyászoló Jeff is részt vesz a kalamajkában. A férfi mindenáron bosszút akar állni fia gyilkosán. Jigsaw őt is próbára teszi: megtud-e bocsájtani vagy sem? A többi Jeff-en múlik!

Rendezte:

Darren Lynn Bousman

Szereplők:
Tobin Bell
Shawnee Smith
Angus MacFadyen
Bahar Soomekh
Dina Meyer 
Kim Roberts..


Vélemény:

A film a horror stílust képviseli, de nem a szellemekről vagy városi legendákról szól, itt más a téma. Egy 2006-os durva horrorról nem gondoltam volna, hogy ilyen jól meg tudják csinálni a különféle véres jeleneteket, szerkezeteket. A filmet nem ajánlanám „kezdőknek” és kifejezetten csak erősidegzetűeknek, hiszen a más-más belső szervek látványa nem mindennapi egy átlagember életében és olykor gyomorforgató. Alkalmas egy filmes estéhez barátokkal vagy egyedül rátok bízom, de a nasiban nem vagyok biztos, visszajöhet!:P Számomra felkerült az „egyszer megnézhető filmek” listájára, de ez az én véleményem, mindenkire máshogy hat!
Ha ezt a filmet választod, jó szórakozást!:) … „GAME OVER!”

Remélem Tetszett az első FilmKritikám :) by Kirakoo